Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ανακαινίσεις μπάνιου

Ανακαίνιση


Η οικολογική συνείδηση στις ανακαινίσεις σπιτιού έχει επηρεάσει και τη μόδα στη διακόσμηση και το στυλ του σπιτιού. Όλο και πιο συχνά παρουσιάζονται σπίτια κατασκευασμένα εσωτερικά και εξωτερικά από φυσικά υλικά. Παρόλα αυτά, όταν τα υλικά αυτά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στο εσωτερικό του σπιτιού απαιτούν εξειδικευμένη εγκατάσταση, διαρκή συντήρηση και πάνω απ’όλα έχουν υψηλό κόστος. Σε όσους αρέσουν τα φυσικά υλικά, αλλά θέλουν να αποφύγουν τα μειονεκτήματα και το κόστος τους, τη λύση δίνουν τα πλακάκια που έχουν την εικόνα φυσικών υλικών, όπως το μάρμαρο, η φυσική πέτρα, ο γρανίτης ή ακόμα και το ξύλο ή το μπαμπού.
Έτσι, προκειμένου να πετύχετε στις ανακαινίσεις μπάνιου μια φυσική απεικόνιση, μπορείτε να επιλέξετε από μια πληθώρα τέτοιων πλακιδίων όπως επίσης και να δημιουργήσετε συνθέσεις και συνδυασμούς με φυλλώματα και λουλούδια. Για όσους θέλουν για τις ανακαινίσεις κατοικίας  να δώσουν μια πιο πολυτελή εικόνα στο μπάνιο τους, οι σχεδιαστές προσφέρουν και πληθώρα από πλακάκια με μεταλλικό φινίρισμα με χρυσό, χαλκό, ασήμι, κράμα χαλκού και αντιμονίου, καθώς επίσης και ψηφίδες της ίδιας τεχνοτροπίας. Τα προϊόντα αυτά συνδυάζονται με κατάλληλα ειδικά φωτιστικά σώματα τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάδειξη της μεταλλικής λάμψης τους. Τοποθετώντας επίσης ένα έπιπλο σε ύφος μπαρόν, μπορείτε να δώσετε στο μπάνιο μια πραγματικά ξεχωριστή εικόνα.

Κατεβάστε τον οδηγό «Ανακαινίσεις» εντελώς δωρεάν.
Οδηγός Ανακαίνισης
ανακαινίσεις μπάνιου
Στις ανακαινίσεις μπάνιου οι ουδέτερες αποχρώσεις στους τόνους των ζεστών και απαλών γκρι, καφέ, λευκού, καθώς επίσης και των φυσικών αποχρώσεων της πέτρας, της βανίλιας και του μελιού κυριαρχούν, οι σχεδιαστές προτείνουν όλο και πιο θαρραλέα έντονες αποχρώσεις για πλακάκια που μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλά σημεία του σπιτιού. Το κόκκινο, το μαύρο και το βαθύ γκρι ενδείκνυνται για τους ανδρικούς χώρους, ενώ ωχρές αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του ροζ ενδείκνυνται για την κουζίνα, τα λουτρά, το living room και τους χώρους που προορίζονται για τα παιδιά.
Είμαστε οι ειδικοί για τις ανακαινίσεις κατοικιών , ανακαινίσεις καταστημάτων και ανακαινίσεις γραφείων.
Σίγουρα, θα σας αρέσουν οι δουλείες μας, μόνο με ένα τηλεφώνημα μπορώ να σας δώσω άμεση λύση για οτιδήποτε σχετικά με ανακαινίσεις! Απλώς καλέστε με στο 6977.440.319!
Ονομάζομαι Χάρης Ζάννης και όπως θα δείτε και από τις δουλείες μου είμαι ένας σχεδιαστής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που μπορεί να σας δώσει ιδέες και λύσεις για τις ανακαινίσεις κατοικίας και τις ανακαινίσεις καταστημάτων ή τις ανακαινίσεις του γραφείου σας.

Δείτε στο Video για την ανακαίνιση του Μπάνιου σας και διαλέξτε για το ύφος σας.

 

Σήμερα απασχολούμε στην εταιρία  Peri Ergon. Ειδικευετε στις ανακαινίσεις καταστημάτων από την ήμερα ίδρυσης της το 1988 και δραστηριοποιείται στον εξοπλισμό καταστημάτων,   ειδικές κατασκευές επίπλων, μεταλλικά σταντ, συστήματα slat πάνελ εξαρτήματα, κούκλες βιτρίνας και πολλά άλλα. Μπείτε στην σελίδα να δείτε τα έργα μας Peri Ergon.
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ιδέες και λύσεις στον χώρο των ανακαινίσεων, εγγραφείτε δωρεάν στο blog μου και πάρτε δωρεάν τον οδηγό. Οδηγός Ανακαίνισης

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:
Ανακαινίσεις κουζίνας : Αισθανθείτε όμορφα στην κουζίνα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου