Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ανακαίνιση σπιτιού : Διακόσμηση – Χρωματισμοί στους τοίχους μας

Ανακαίνιση σπιτιού : Διακόσμηση – Χρωματισμοί στους τοίχους μας

 

 

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι φοβόμαστε το έντονο χρώμα στους τοίχους των σπιτιών μας. Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν θα ταιριάζει με την αρχιτεκτονική του χώρου μας ή μπορεί ακόμη να έχουμε κάποιους ενδοιασμούς εξαιτίας όλων αυτών που έχουμε κατά καιρούς ακούσει. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν αμέτρητες χρωμοσυνθέσεις και απεριόριστες  επιλογές που μπορούν να δώσουν άλλο ύφος στην ανακαίνιση σπιτιού, αναδεικνύοντας κάθε σημείο και προσδίδοντας έναν μοναδικό χαρακτήρα!
Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση σπιτιού και καταστήματος από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ανακαίνιση σπιτιούανακαίνιση καταστήματος και ανακαίνιση γραφείου

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκανα πρόσφατα ανακαίνιση στο γραφείο μου και ενώ πριν ήταν λευκοί όλοι οι τοίχοι αυτή τη φορά αποφάσισα να χρησιμοποιήσω μερικά ήπια χρώματα. Στην αρχή δίσταζα να χρησιμοποιήσω κάποιο χρώμα στους τοίχους, αλλά το αποτέλεσμα σε συνδυασμό και με τα χειροποίητα έπιπλα που πήρα από https://www.staridas.com/ πραγματικά με εξέπληξε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή